Shajrah-e-Qadariyyah Razviyyah Haamidiyyah Nooriyyah Azhariyyah. Shajrah Shareef application for all the Lovers of Huzur Sayyidna Gaus-E-Azam Hazrat Shaykh Abdul Qadir Jilani RadiALLAHU Ta'ala anhu. Which is designed in 4 languages basically English, Urdu, Hindi, and Gujarati along with seperate updated Dua in English on the Holy Century Occasion (100th Ursh Mubarak) of Mujaddid-e-Aazam Assha Sayyidna Imam Ahmad Raza Khan Fazil Wa Muhaddis-e-Barelvi RadiALLAHu Ta'ala Anhu.
Creatated by Gulaman-e-Aala Hazrat Imam Ahmad Raza wa Gulaman-e-Tajushariah RadiALLAHU Ta'ala anhum
शाजरा-ए-क़दरीयाह रज्वीयाह हामिदिय्याह नूरियाह अज़ारीय्याह। शजरा शारीफ हुजूर सय्यिदा गौस-ए-आज़म हजरत शेख अब्दुल कदीर जिलानी रेडियोलाहु ताला अंहु के सभी प्रेमियों के लिए आवेदन। मुजद्दीद-ए-आज़म असशा सय्यिद्ना इमाम अहमद रजा खान फजिल वा मुहद्दीस-ए- के पवित्र शताब्दी अवसर (100 वें उर मुबारक) पर अंग्रेजी में अलग-अलग अद्यतन डुआ के साथ मूल रूप से अंग्रेजी, उर्दू, हिंदी और गुजराती में 4 भाषाओं में डिज़ाइन किया गया है। बरलेवी रडालाहु ताला अंहु।
गुलमैन-ए-आला हजरत इमाम अहमद रजा वा गुलमैन-ए-ताजुशरियाह रियाललाहु ताला अनाहम द्वारा निर्मित